Како да направам припејд надополнување со хартиен ваучер?

Внеси го кодот со 14 цифри преку припејд менито за дополнување (1770) или со користење на услугата USSD кратки кодови. По успешно надополнување, состојбата на сметката ќе биде дополнета со износот на новиот ваучер.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања