Направив надополнување на сметка, а кредитот сè уште не ми е пристигнат?

Доколку кредитот не е пристигнат и по 24 часа или помалку од дополнувањето, тогаш појди во продажното место каде што си направил надополнување заедно со фискалната сметка за да се направи проверката.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања