Како да префрлам кредит од постпејд на припејд број?

Можете да префрлите кредит од постпејд на припејд број на два начина:
 

1 - Со бесплатна SMS порака - испрати бесплатна SMS порака на бројот 1443 со содржина „DOPOLNI“, додај ги бројот на Vip Припејд корисникот (07Х ХХХ ХХХ) и износот на кредитот ХХХ што сакаш да го префрлиш (минимум 100 денари и максимум 300 денари за едно надополнување).

Во содржината на SMS пораката можеш да додадеш и своја сопствена, лична порака до оној број чијашто сметка ја надополнуваш! На пример, за префрлени 300 денари на бројот 077 123 456, SMS пораката треба да изгледа вака: „DOPOLNI 077123456 300 Sreken rodenden!“

2 - Преку услугата Мојот Vip (мобилна апликација или веб) - Во самото мени ја има услугата "префрли кредит", внесете ги потребните информации во полињата и притиснете "испрати"

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања