Погрешно го внесов кодот од хартиениот ваучер и повеќе не ми дозволува да направам надополнување со хартиен ваучер?

Доколку корисникот внесе погрешен код на ваучер 6 пати по ред, тогаш на припејд бројот се блокира можноста да биде надополнета сметката со ваучер.

Потребно е да се јавете се во контакт центарот на 1234 за да ви се одблокира можноста.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања