Дали задолжително морам да се регистрирам за да го користам бројот?

Да, почнувајќи од 17.10.2012 г. во согласност со правилата од АЕК, секој нов припејд корисник мора да го регистрира бројот за да ја користи својата Припејд SIM картичка. Доколку картичката не е регистрирана, нема да биде возможно да се користи.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања