Кои документи ми се потребни за да направам префрлување на припејд бројот во мрежата на Vip?

За да го префрлиш припејд бројот во мрежата на Vip, потребни ти се:

1) Лична карта

2) ПУК бројот на твојата SIM картичка

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања