Како да креирам корисничко име за Мојот Vip?

1) Кликнете на линкот - Нов корисник.

2) Внесете го Вашиот телефонски број во означеното поле.

Потоа кликнете на Пријава.

3) Во SMS-порака ќе добиете безбедносен код што треба да го внесете во означеното поле и потоа да кликнете на Пријава.

4) Потребно е да ја внесете лозинката од претплатничкиот договор* за соодветниот телефонски број.

*Договорот потпишан при активација на телефонскиот број. Доколку не ја знаете лозинката, Ве молиме јавете се во Контакт центарот (077 1234).

5) Внесете ги Вашите податоци.

6) Доколку успешно го креиравте Вашето корисничко име, ќе Ви се појави информација за успешна регистрација.

7) Внесете ги креираните корисничко име и лозинка и кликнете на Пријава.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања