Како да се најавам на мобилната апликација Мојот Vip?

По стартување на мобилната апликација Мојот Vip, треба да се најавите на еден од следните начини:

  1. Преку внесување на корисничкиот претплатнички број, по што ќе добиете SMS порака со код за влез во менито на апликацијата
  2. Преку најавување со претходно регистрирано корисничко име и лозинка

Доколку немате постоечки профил треба да се регистрирате. Рестрацијата може да се изврши на нашата веб-страница www.vip.mk или преку самата апликација

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања