Како да префрлам кредит од постпејд на припејд број?

Испратете бесплатна SMSпорака на бројот 1443 со содржина „DOPOLNI“, додајте ги бројот на Vip Припејд корисникот (07Х ХХХ ХХХ) и износот на кредитот ХХХ што сакате да го префрлите (минимум 100 денари и максимум 300 денари за едно надополнување).

Во содржината на SMSпораката, може да додадете и своја сопствена, лична порака до оној број чијашто сметка ја надополнувате! На пример, за префрлени 300 денари на бројот 077 123 456, SMS пораката треба да изгледа вака: „DOPOLNI 077123456 300 Sreken rodenden!“

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања