Сакам мојот телефонски број да биде достапен во јавниот именик на 1188, како да го направам тоа?

Доколку сте припејд или постпејд корисник и сакате податоците да Ви бидат објавени во јавниот именик, тогаш на 141188 потребно е да испратите SMS-порака со текст: DA

Притоа ќе добиете повратна SMS дека успешно сте ја направиле промената.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања