Дали корисници со ОНЕ SIM картички можат да ја користат оваа услуга?

Услугата можете да ја активирате бесплатно преку контакт центарот на 077 1234
Дополнителни подесувања ќе може да направите и преку Вашиот мобилен телефон.

Услугата за пренасочување на повици кон Vip секретарка е секогаш активна, се додека не ја исклучите преку Контакт центарот или ако одберете Вашите повици да се пренасочуваат на друг број.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања