Како се наплатува користењето на Vip секретарката во Македонија?

Преслушувањето на пораките на Вашата Vip секретарка од Вашиот телефонски број е бесплатно, а од друг телефонски број се наплаќа исто како да повикувате Vip корисник. На повикувачот при оставање порака на Vip секретарката, му се наплаќа според важечкиот ценовник за повик кон Vip корисник.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања