Ми стигна порака дека имам потрошено 95% од интернет-пакетот, а вчера го активирав пакетот?

Пакетот може да го потрошите:

  • Доколку имате активни апликации што често се поврзуваат на интернет и праќаат податоци
  • Правите некој „update“на апликации со голем волумен
  • Правите „tethering“со други уреди (лаптоп, таблет, паметен телефон)
Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања