Дали LTE телефони (уреди) што не се купени од оне.Вип ДОО Скопје, ќе работат на 4G LTE мрежата на Операторот и дали ќе добијат соодветен update?

Повеќето уреди купени преку овластени продавачи треба да функционираат доколку ги исполнуваат техничките карактеристики за поддршка на нашата мрежа и би требало да добијат соодветен update. Сепак, оне.Вип ДОО Скопје гарантира за 4G LTE функционалност само за LTE телефоните што ги продава преку својата продажна мрежа.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања