Кој е рокот на достава на нарачката?

Временските рамки за достава на нарачката варираат од тоа каква услуга имате нарачано преку нашиот сајт.

  • За мобилни договори и уреди > Рокот на достава на нарачката е најдоцна 72 часа, започнувајќи од моментот кога купувачот ќе биде контактиран од страна на субјектот што врши достава за потребите на оне.Вип ДОО Скопје заради утврдување на точниот датум и време за достава.
Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања