Дали можам да изберам на колку рати ќе го плаќам телефонот?

Во моментов плаќањето на рати е достапно само за секој нов или за обновен договор, склучен на 24 месеци, при што ќе имате можност да го платите телефонот на 24 рати, преку инстант потрошувачки кредит.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања