Пушти на најјако, сега со Vip Spirit - постпејд тарифниот модел за млади, добиваш:

  • подарок звучник JBL GO Bluethooth
  • 10GB интернет
  • ноќна опција за неограничен интернет, секоја вечер од 00:00 на полноќ до 6:00 наутро, без да го трошиш интернетот вклучен во тарифата
  • неограничени разговори и SMS кон сите национални мрежи

 

Со оваа понуда го препорачуваме Honor 7s, достапен со Vip Spirit тарифата по специјална цена за 0 денари. Останатата понуда на телефони со онлајн попуст можеш да ја погледнеш тука.

Понудата е достапна во промотивниот период за склучени и за обновени договори на 24 месеци на тарифата Vip Spirit, со online нарачка и активирана електронска сметка. Делот на понудата што се однесува на подарокот звучник JBL GO важи до исцрпувањето на количините.

За повеќе информации јави се на  077 1234.