Vip и ФИНКИ стапуваат во официјална соработка

13/11/2018

Vip и ФИНКИ потпишаа договор за меѓусебна соработка на научно- истражувачки, развојни и образовни проекти...

прочитај повеќе

Vip лансира четбот базиран на вештачка интелигенција

29/10/2018

“Славчо”е првиот четбот кој разбира и пишува македонски...

прочитај повеќе

Vip со подарок за сите корисници на ТВ и ТВ Lite услуги

24/10/2018

Бесплатни телевизиски канали до 31 јануари 2019

прочитај повеќе

Ексклузивно во Vip MyKi Pet уред за лесно лоцирање на домашните миленици

08/10/2018

Телекомуникациската компанија Vip ја збогатува својата понуда со уште еден уникатен уред, овојпат наменет и дизајниран за домашните миленици.

прочитај повеќе

Vip ја одбележува Светската недела за грижа на корисниците

04/10/2018

Како компанија водена од премисата што поблиску до своите корисници...

прочитај повеќе

Vip со специјална понуда за сите студенти

01/10/2018

Студентски тарифи со супер цена и без договорна обврска...

прочитај повеќе

Новиот дом на Вип – повеќе од само обичен деловен простор

20/09/2018

Новите деловни простории во строгиот центар на Скопје се дизајнирани да обезбедат највисока агилност...

прочитај повеќе