Двојно повеќе кредит за новите припејд корисници

06/11/2017

Вип ја збогатува својата понуда и воведува исклучително атрактивна промоција во припејд сегментот во мобилната телефонија со која корисниците добиваат двојно повеќе кредит и можност за целосна комуникација со своите сакани

прочитај повеќе

HBO пакет бесплатно цела година, со Vip Комбо

18/10/2017

Со новата понуда, корисниците можат да направат комбинација од мобилни и фиксни услуги во еден Vip Комбо пакет и да добијат: телевизија со најмногу HD канали, супер брз интернет, фиксна и мобилна телефонија и да добијат единствена можност да го гледаат HB

прочитај повеќе

Вип ја објавува соработката со новиот државен рекордер во атлетика Дарио Ивановски

01/09/2017

Вип со гордост го објавува почетокот на соработката со државниот рекордер во атлетика Дарио Ивановски, со што уште еднаш ја докажува посветеноста на компанијата на македонскиот спорт и на младите таленти кои бележат исклучителни резултати.

прочитај повеќе

10 години Вип на македонскиот пазар

30/08/2017

Телекомуникацискиот оператор Вип, дел од Телеком Австрија Групацијата која опслужува над милион и двесте илјади корисници е компанија насочена кон креирање најдобри услуги по најдобри цени. Со инвестиција од 35 милиони евра, Вип изгради сопствена мрежа ко

прочитај повеќе

Вип за сите љубители на модерните танци!

25/07/2017

Бесплатни часови преку караванот на танчерската група Beatrix Crew

прочитај повеќе

Вип отвори уште еден канал за комуникација со корисниците

21/07/2017

Следејќи ја својата заложба за целосен фокус кон корисниците, Вип воведува уште една новина и на своите корисници им овозможува сосема нов канал за комуникација– Live chat и тоа преку официјалната веб страна на компанијата

прочитај повеќе