Vip Spirit Club - за сите млади кои сакаат предизвици и добра забава

26/07/2018

Вип продолжува да ги збогатува содржините за сите млади на возраст од 18 – 26 години...

прочитај повеќе

Pantheon Cloud за целосна контрола на вашиот бизнис

23/07/2018

Vip го претставува софтверското решение Pantheon Cloud за водење и унапредување на...

прочитај повеќе

Vip со поддршка на извидниците во Македонија

13/07/2018

Vip со гордост ја објавува соработката со Сојузот на извидниците на Македонија...

прочитај повеќе

Vip летни роаминг промоции

25/06/2018

2GB интернет во роаминг во Vip Roam Surf

прочитај повеќе

Трета смена

14/06/2018

Бесплатен интернет во текот на цела ноќ - Зголемени придобивки за припејд корисниците на Vip

прочитај повеќе

Заокружена овогодинешната Вип едукативна програма

06/06/2018

Успешна реализација на првата Вип едукативна програма за деца „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно“

прочитај повеќе

Вип со поддршка на националниот натпревар „Microsoft Office Specialist“

31/05/2018

Следејќи ги светските трендови во развојот на дигитализацијата, Vip го поддржа националниот натпревар „Microsoft Office Specialist“...

прочитај повеќе

Vip Spirit - нова тарифа со Ноќна опција создадена за младите

28/05/2018

Новиот тарифен модел Vip Spirit, како и Vip Spirit SIM е достапен за корисници од 18 до 26 години и има специјална Ноќна опција, за неограничен интернет во периодот од 12 часот на полноќ до 6 часот наутро.

прочитај повеќе

Vipi - Првиот робот во Vip наменет за автоматизација на процесите!

17/05/2018

По повод одбележувањето на 17 мај, светскиот ден на телекомуникациите Vip го претстави “Vipi” - првиот робот во Vip наменет за автоматизација на процесите.

прочитај повеќе

Vip на Дигиталниот Самит на земјите од Западен Балкан 2018

19/04/2018

Вип со задоволство го објавува учеството на Првиот дигитален самит на земјите од Западен Балка...

прочитај повеќе

Соопштение за медиуми

10/04/2018

Novobox Cloud решението ексклузивно преку мобилен телефон само за корисниците на Vip...

прочитај повеќе

Vip со екстра 100 GB мобилен интернет за корисниците

27/03/2018

Vip со гордост ја објавува најновата, атрактивна промоција во мобилната пост пејд телефонија со која корисниците добиваат и промотивен пакет од дополнителни 100 GB

прочитај повеќе

Вип со конференција „Women in Digital“

09/03/2018

Во организација на телекомуникациската компанија Вип, денеска се одржа првата конференција “Women in Digital” чија главна тема е улогата и значењето на дигиталната технологија во развојот на општеството

прочитај повеќе

Интернетот не e само игра. Кликај безбедно...

19/02/2018

Вип започнува со едукативна програма за деца за безбедно користење на интернет

прочитај повеќе

Двојно повеќе интернет за иста цена

16/02/2018

Вип воведува нова промоција со која на своите припејд корисници во мобилната телефонија им овозможува користење на двојно повеќе интернет.

прочитај повеќе