Vip ги отвора вратите и за домашните миленици на своите корисници

11/12/2018

Vip со задоволство го најавува отворањето на вратите и за нивните домашни миленици во првите 5 продажни салони...

прочитај повеќе

Vip со атрактивна новогодишна промоција

04/12/2018

ТВ уреди и смарт телефони по супер цени и 15GB мобилен интернет...

прочитај повеќе

Вип e добитник на две национални признанија за најдобри општественo одговорни практики во 2018

28/11/2018

Вип со гордост објавува дека е добитник на национални признанија за најдобри општествено одговорни практики за 2018 година...

прочитај повеќе

Известување

28/11/2018

Вип ги известува своите корисници дека на 29.11.2018 се планирани активности за унапредување...

прочитај повеќе

Интернетот не e само игра. Кликај безбедно

21/11/2018

Вип продолжува со реализација на едукативната програма за деца за безбедно користење на интернет низ целата земја

прочитај повеќе

Vip и ФИНКИ стапуваат во официјална соработка

13/11/2018

Vip и ФИНКИ потпишаа договор за меѓусебна соработка на научно- истражувачки, развојни и образовни проекти...

прочитај повеќе

Vip лансира четбот базиран на вештачка интелигенција

29/10/2018

“Славчо”е првиот четбот кој разбира и пишува македонски...

прочитај повеќе

Vip со подарок за сите корисници на ТВ и ТВ Lite услуги

24/10/2018

Бесплатни телевизиски канали до 31 јануари 2019

прочитај повеќе

Ексклузивно во Vip MyKi Pet уред за лесно лоцирање на домашните миленици

08/10/2018

Телекомуникациската компанија Vip ја збогатува својата понуда со уште еден уникатен уред, овојпат наменет и дизајниран за домашните миленици.

прочитај повеќе

Vip ја одбележува Светската недела за грижа на корисниците

04/10/2018

Како компанија водена од премисата што поблиску до своите корисници...

прочитај повеќе

Vip со специјална понуда за сите студенти

01/10/2018

Студентски тарифи со супер цена и без договорна обврска...

прочитај повеќе

Новиот дом на Вип – повеќе од само обичен деловен простор

20/09/2018

Новите деловни простории во строгиот центар на Скопје се дизајнирани да обезбедат највисока агилност...

прочитај повеќе

Нова промоција на Vip наменета за целото семејство

07/09/2018

Vip Cоmbо со HBO Premium пакет вклучен во претплатата цела година и подарок таблет...

прочитај повеќе

Вработените на Vip во крводарителска акција

31/08/2018

Vip во соработка со Црвениот Крст на град Скопје и Државниот Завод за трансфузиологија спроведе крводарителска акција...

прочитај повеќе

Vip со најнови пост пејд промоции

30/08/2018

Најновите промоции во мобилната пост пејд телефонија со која на корисниците им овозможува дополнителна вредност...

прочитај повеќе