Вип за најмладите

10/06/2019

Успешно завршен вториот циклус од едукативната програма „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно“...

прочитај повеќе

Уште една успешна приказна на Code App Level Up 5

23/04/2019

Заврши уште едно издание на Code App Level Up 5: Startup Edition Powered by Vip...

прочитај повеќе

Vip станува А1 во текот на 2019

03/04/2019

Во 2017 година, А1 Телеком Австрија Групацијата ја објави одлуката постепено да го воведува моќниот А1 бренд...

прочитај повеќе

Vip воведува Smart Home

26/03/2019

Иновативно решение за автоматизација на домот 

прочитај повеќе

Нова промотивна понуда од Vip

21/03/2019

Неограничен мобилен интернет за омилените социјални мрежи

прочитај повеќе

Vip воведува дигитална платформа наменета за сите деловни корисници

19/03/2019

Со цел засилување на процесот на дигиталната трансформација во општеството, телекомуникациската компанија Vip оди чекор понапред...

прочитај повеќе

Вип ја одржа втората годишна конференција „Women in Digital“ 

13/03/2019

Еволуцијата на менталниот склоп е клучна за дигитализацијата во бизнисот и општеството

прочитај повеќе

Vip е првата компанија во Македонија која воведе еФактура со дигитален електронски потпис

06/03/2019

Скопје, 5 март 2019г. – Телекомуникациската компанија Vip успешно воведе електронска фактура со дигитален потпис, уште еден проект со кој ја засилува дигиталната трансформација во општеството.

прочитај повеќе

Цели за одржлив развој 2019

27/02/2019

Среќни сме и горди што Вип го доби високото признание за проектите “Интернетот не е само игра... Кликај безбедно!” и “MAMFORCE”.

прочитај повеќе

Надополни кредит преку апликацијата Мојот Vip

20/02/2019

Нова припејд понуда на Vip 2GB бесплатен интернет за надополнување кредит преку “Мојот Vip”...

прочитај повеќе

Вработените на Vip во крводарителска акција

18/02/2019

Vip во соработка со Црвениот Крст на град Скопје и Државниот Завод за трансфузиологија спроведе...

прочитај повеќе

30 скијачи на Вип дел од 17от Аматерски Хуманитарен Велеслалом во Маврово

18/02/2019

Викендов во Маврово традиционално се одржа Аматерскиот Хуманитарен Велеслалом во Маврово...

прочитај повеќе

Вип го одбележува меѓународниот Ден за безбеден интернет за сите

05/02/2019

Како општествено одговорна компанија, препознатлива по своите заложби за понуда на дополнителна вредност за сите свои корисници, партнери, вработени и општеството во целина, оваа година, во глобалните напори се приклучува и Vip...

прочитај повеќе

Редизајнирана корисничката апликација Мојот Vip

26/12/2018

Мојот Vip, мобилна апликација за брз, лесен и прегледен увид на корисничките услуги...

прочитај повеќе

Vip домаќин на најголемиот гејминг настан за оваа година

24/12/2018

22 и 23 декември, Vip беше домаќин на Vip Game Fest 2018, најголемиот гејминг настан...

прочитај повеќе