Известување

28/11/2018

Вип ги известува своите корисници дека на 29.11.2018 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците во Младо Нагоричане, Кратово, Кетеново и Клечовце. Можните прекини се предвидени во периодот од 08:00 и 10:00 часот. Однапред се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.

Назад