Вип за најмладите

10/06/2019

Успешно завршен вториот циклус од едукативната програма „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно“...

прочитај повеќе

Уште една успешна приказна на Code App Level Up 5

23/04/2019

Заврши уште едно издание на Code App Level Up 5: Startup Edition Powered by Vip...

прочитај повеќе

Vip станува А1 во текот на 2019

03/04/2019

Во 2017 година, А1 Телеком Австрија Групацијата ја објави одлуката постепено да го воведува моќниот А1 бренд...

прочитај повеќе

Vip воведува Smart Home

26/03/2019

Иновативно решение за автоматизација на домот 

прочитај повеќе

Нова промотивна понуда од Vip

21/03/2019

Неограничен мобилен интернет за омилените социјални мрежи

прочитај повеќе

Vip воведува дигитална платформа наменета за сите деловни корисници

19/03/2019

Со цел засилување на процесот на дигиталната трансформација во општеството, телекомуникациската компанија Vip оди чекор понапред...

прочитај повеќе

Вип ја одржа втората годишна конференција „Women in Digital“ 

13/03/2019

Еволуцијата на менталниот склоп е клучна за дигитализацијата во бизнисот и општеството

прочитај повеќе