Вип го одбележува меѓународниот Ден за безбеден интернет за сите

05/02/2019

Како општествено одговорна компанија, препознатлива по своите заложби за понуда на дополнителна вредност за сите свои корисници, партнери, вработени и општеството во целина, оваа година, во глобалните напори се приклучува и Vip...

прочитај повеќе

Редизајнирана корисничката апликација Мојот Vip

26/12/2018

Мојот Vip, мобилна апликација за брз, лесен и прегледен увид на корисничките услуги...

прочитај повеќе

Vip домаќин на најголемиот гејминг настан за оваа година

24/12/2018

22 и 23 декември, Vip беше домаќин на Vip Game Fest 2018, најголемиот гејминг настан...

прочитај повеќе

Vip ги отвора вратите и за домашните миленици на своите корисници

11/12/2018

Vip со задоволство го најавува отворањето на вратите и за нивните домашни миленици во првите 5 продажни салони...

прочитај повеќе

Vip со атрактивна новогодишна промоција

04/12/2018

ТВ уреди и смарт телефони по супер цени и 15GB мобилен интернет...

прочитај повеќе

Вип e добитник на две национални признанија за најдобри општественo одговорни практики во 2018

28/11/2018

Вип со гордост објавува дека е добитник на национални признанија за најдобри општествено одговорни практики за 2018 година...

прочитај повеќе

Известување

28/11/2018

Вип ги известува своите корисници дека на 29.11.2018 се планирани активности за унапредување...

прочитај повеќе