Вип со супер атрактивна новогодишна промоција

05/12/2017

10 GB мобилен интернет засекогаш за само 749 денари; ексклузивни смартфони и телевизори по супер цени; подароци во Vip Combo

прочитај повеќе

Вип доби признание за успешно спроведена општествено одговорна практика во 2017

28/11/2017

Во огромна конкуренција на реномирани македонски компании, телекомуникацискиот оператор Вип доби признание за успешно спроведена општествено одговорна практика за 2017 година. Признанието е доделено во категоријата “Однос кон вработените”, за потпишаниот

прочитај повеќе

Бесплатно следење на Дел од Пинк ТВ пакетот

23/11/2017

Од денеска па се до 31 јануари, Вип на сите корисници на кабелска телевизија им доделува бесплатно следење на Дел од Пинк ТВ пакетот што се состои од 19 ТВ канали и тоа 7 забавни канали, 9 музички канали, Филмски, Информативни и Детски канали

прочитај повеќе

Двојно повеќе кредит за новите припејд корисници

06/11/2017

Вип ја збогатува својата понуда и воведува исклучително атрактивна промоција во припејд сегментот во мобилната телефонија со која корисниците добиваат двојно повеќе кредит и можност за целосна комуникација со своите сакани

прочитај повеќе

HBO пакет бесплатно цела година, со Vip Комбо

18/10/2017

Со новата понуда, корисниците можат да направат комбинација од мобилни и фиксни услуги во еден Vip Комбо пакет и да добијат: телевизија со најмногу HD канали, супер брз интернет, фиксна и мобилна телефонија и да добијат единствена можност да го гледаат HB

прочитај повеќе

Вип ја објавува соработката со новиот државен рекордер во атлетика Дарио Ивановски

01/09/2017

Вип со гордост го објавува почетокот на соработката со државниот рекордер во атлетика Дарио Ивановски, со што уште еднаш ја докажува посветеноста на компанијата на македонскиот спорт и на младите таленти кои бележат исклучителни резултати.

прочитај повеќе

10 години Вип на македонскиот пазар

30/08/2017

Телекомуникацискиот оператор Вип, дел од Телеком Австрија Групацијата која опслужува над милион и двесте илјади корисници е компанија насочена кон креирање најдобри услуги по најдобри цени. Со инвестиција од 35 милиони евра, Вип изгради сопствена мрежа ко

прочитај повеќе