Известување

19/04/2019

Hа 22.04.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство...

прочитај повеќе

Известување

16/04/2019

Hа 14.04.2019г. поради технички проблем, дојде до деградација на услуги кај дел од корисниците на мобилни услуги...

прочитај повеќе

Известување за корисниците кои следат телевизија преку ДВБ-Т дигиталната платформа на Вип

16/04/2019

Заради реализирање на вториот дел од процесот на дигитализација кој предвидува ослободување на фреквенциите...

прочитај повеќе

Известување

14/04/2019

Hа 14.04.2019г. поради глобален проблем на социјалните мрежи Instagram и Facebook и апликацијата Whats app, дојде до неочекуван прекин...

прочитај повеќе

Известување

10/04/2019

Hа 9.04.2019г. поради технички проблем, дојде до неочекуван прекин на услугите кај припејд корисниците...

прочитај повеќе

Известување

08/04/2019

Поради оштетен оптички кабел, дојде до неочекуван прекин/деградација на услугите во градот Кочани...

прочитај повеќе

Известување

01/04/2019

Hа 03-04.04.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство...

прочитај повеќе