Оваа Нова година започнете ја забавата со Vip Комбо и соберете го целото семејство на едно место!

Со пакетите Vip Комбо добивате:

  • интерактивна телевизија,
  • најголем избор на HD телевизиски канали, со можност за повеќе ТВ-приклучоци,
  • интернет за Вашиот дом со брзини до 100 Mbps,
  • фиксна линија со бесплатни разговори кон сите национални фиксни мрежи,
  • до 3 мобилни линии со дополнителен попуст на претплатата.

 

2018-та со нов смарт телевизор

Одберете Vip Комбо, Vip Комбо Lite или Vip Combo Box и земете нов телевизор на 24 рати, Philips за 1099 ден./месечно или Tesla за 499 ден./месечно.

Philips
43PUS6162
1.099 ден./месечно
на 24 рати

Tesla
32S357HS
499 ден./месечно
на 24 рати

Понудата важи за сите нови и за постојни корисници на тарифни модели Vip Комбо за фиксни услуги, со склучен договор на 24 месеци и 0% камата. Месечната рата за телевизорот ќе биде вклучена во Вашата сметка за фиксните услуги од Vip и плаќањето ќе може да го реализирате на едно место.

Подарок со Vip Комбо 4 пакетите

Празниците се поубави со подароци, затоа со секој нов или со обновен договор на 24 месеци за пакет Vip Комбо 4 добивате и новогодишен подарок, во зависност од тарифниот модел.

Побрзајте, количините на телевизорите и на подароците се ограничени.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.