Празниците се за големи желби
Нов телевизор по супер цена
со Vip Комбо
image-1 image-2 image-3

Нов телевизор по супер цена

Овие празници се за големи желби. Изберете Vip Combo Neo 4M и добијте комплетна забава за Вашиот дом.

Vip Combo Neo 4M

Интерактивна телевизија

  • со 2 ТВ-приклучоци до 130 канали (до 20 HD)

Неограничен интернет

  • до 50/3 Mbps

Бесплатна фиксна линија

  • Со неограничени разговори кон фиксни мрежи

2 мобилни линии

  • Vip Neo M секоја со 15GB
2.399 ден./месечно

Промотивно, со Vip Combo Neo 4M добивате нов телевизор по супер цена.

Vip Combo Neo 4M вклучува и Vip Видеотека 3 месеци бесплатно, како и Vip Xplore TV што Ви овозможува да гледате телевизија каде и да сте.

Побрзајте количините се ограничени!


Промоцијата важи ограничен период за нови и за постојни корисници, со избор на Vip Combo Neo 4М пакет (телевизија, интернет, фиксна линија и 2 Vip Neo M мобилни линии) со склучување нов или со обнова на договор на 24 месеци. Со потрошување на количините, промоцијата престанува да важи. Tелевизорот може да се плати и на рати, вклучени во месечната сметка за Vip Комбо. Со Vip Combo Neo 4M, наместо телевизор, може да земете друг уред по соодветна цена.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.