Ова лето сè е во знакот на фудбалот. Затоа бидете подготвени за навивање и гледајте го Светското првенство во Full HD на нов смарт телевизор со Vip Комбо. Одберете Samsung телевизор за само 699 ден./месечно и добијте подарок камера GoPro. Месечната рата за телевизорот ќе биде вклучена во Вашата сметка за фиксните услуги од Vip и плаќањето ќе може да го реализирате на едно место.

Понудата важи ограничен период со склучен договор на 24 месеци за сите Vip Комбо тарифи. Количините на телевизорите и на подароците се ограничени. Камерата е модел GoPro Hero CHDHA-301.