Продолжете да уживате!
HBO® вклучен во претплата
цела година со Vip Комбо
image-1 image-3

Vip Комбо со HBO Premium пакет вклучен во претплатата цела година

Изберете Vip Combo Neo 4M и добијте комплетна забава за Вашиот дом.

Vip Combo Neo 4M

Интерактивна телевизија

  • до 130 канали
    (до 20 HD)

Неограничен интернет

  • до 50/3 Mbps

Бесплатна фиксна линија

  • Со неограничени разговори кон фиксни мрежи

2 мобилни линии

  • Vip Neo M секоја со 10GB
2.399 ден./месечно
 
Huawei Y6 2018
  • 5.7" HD+
  • 13MP задна камера + 5MP предна камера
  • Octa-core processor
  • 2GB RAM
0 ден./месечно со 2X Vip Neo M
Нарачај

Промотивно, со Vip Combo Neo 4M добивате HBO Premium пакет 12 месеци вклучен во претплатата.

HBO Premium пакетот покрај услугите HBO GO и HBO on Demand, ги вклучува и телевизиските канали HBO, HBO2 и HBO3.

Vip Combo Neo 4 вклучува и Vip Видеотека 3 месеци бесплатно, како и Vip Xplore TV што Ви овозможува да гледате телевизија каде и да сте.

Побрзајте количините се ограничени!


Понудата важи за нови и за постојни корисници, со избор на Vip Combo Neo 4М пакет (телевизија, интернет, фиксна линија и 2 Vip Neo M мобилни линии) со склучување нов или со обнова на договор на 24 месеци.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.