Vip Combo Box Go

Интернет по потреба за вашата викендичка - кога и да посакате, колку и да посакате

Направете го престојот во Вашата викендичка позабавен со фантастичните Vip Combo Box Go интернет-пакети!

Со пакетот Vip Combo Box Go кој ви обезбедува интернет по потреба, добивате стабилен и брз интернет каде било во Македонија! Едноставно, вклучете го уредот во струја, активирајте интернет-пакет по потреба и можете веднаш да започнете со сурфање.

Отсега Вие одлучувате колку ќе трае забавата! Со Vip Combo Box Go може да активирате интернет-пакет по потреба во времетраење од 1, 3, 7 или 30 дена. Притоа, плаќате симболична месечна претплата за цело времетраење на договорот, а доплаќате само за конкретниот пакет што ќе го активирате.

Активирајте интернет по потреба и уживајте во празниците и викендите со супер брз интернет во вашата викендичка. Високо на планина или во долина покрај езеро, гледајте ги омилените ТВ-содржини и сурфајте на стабилен интернет.

Само со Vip Combo Box Go можете да уживате во стабилен интернет за викенд, каде и да сте!

Можете да изберете Vip Combo Box Go 2, кој Ви овозможува интернет-конекција и фиксна линија, а доколку сакате и телевизија, изберете Vip Combo Box Go 3.

Vip Combo Box Go 2

 • Интернет-конекција* за брзина до 20/1 Mbps
  ПРОМОТИВНО:
  Еднократен 5GB интернет-пакет
 • 0.9 ден./мин. кон сите фиксни национални мрежи

Vip Combo Box Go 3

 • Интернет-конекција* за брзина до 20/1 Mbps
  ПРОМОТИВНО:
  Еднократен 5GB интернет-пакет
 • 0.9 ден./мин. кон сите фиксни национални мрежи
 • Телевизија со вклучени до 20 ТВ-канали

*Пакетите Vip Combo Box Go Ви овозможуваат интернет-конекција и промотивно еднократен 5GB интернет-пакет со валидност од 30 дена од денот на активацијата на услугата, а за да сурфате повеќе, активирајте некој од долунаведените интернет-пакети.

Пакети за активација на интернет по потреба

Согласно Вашите потреби, активирајте еден од интернет-пакетите и уживајте во сурфањето.

Интернет пакет

Цена (ден.)

Вклучен интернет (GB)

Времетраење

Дневен 99 5 24 часа
Викенд 199 20 3 дена
Неделен 299 50 7 дена
Месечен 799 100 30 дена

Пакетите се активираат со повик во Контакт центарот на 077 1234 или во Vip продажните места. Пакетите што ги активирате се еднократни и по истекување на нивното времетраење автоматски се деактивираат.

Дополнителни ТВ-пакети

Супер ТВ-пакет

199 ден./месечно


 • National Geographic
 • Viasat History
 • Viasat Explorer
 • Viasat Nature
 • Da Vinci Learning
 • SK1
 • SK2
 • Magic
 • Fox
 • Fox Life
 • Fox Crime
 • Fox Movies
 • CinestarTV
 • Cinestar Action&Thriller
 • TV 1000
 • Cinemania
 • VH1 Europe
 • BabyTV
 • Boomerang
 • Cartoon Network
 • Pikaboo
 • 24Kitchen
 • E! Entertainment
 • CNN

Можете да ги активирате и следниве дополнителни ТВ-пакети: Extra за 199 ден./месечно, HBO за 249 ден./месечно и Pink Lite за 49 ден./месечно

Дополнителен ТВ-приклучок може да се активира за само 99 ден./месечно.
Листа на ТВ-канали и дополнителни пакети

Услугите преку Vip Combo Box Go може да се користат само на една адреса. Понудата важи со договор склучен на 24 месеци.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.