Сега секој може да има брз интернет и тоа каде било во Македонија!

Со новиот пакет Vip Combo Box добивате брз интернет вo Вашиот дом, викендичка или, пак, на Вашето работно место. Vip Combo Box е многу едноставен за користење, само приклучете го уредот во струја и може веднаш да почнете со сурфање.

Vip Combo Box 2

100GB интернет
 

ПРОМОТИВНО

Ноќно неограничено сурфање

+ 50GB интернет


0.9 ден./мин.
кон сите фиксни мрежи

 
 
 

 

 

599 ден. / месечно


Vip Combo Box 3

100GB интернет
 

ПРОМОТИВНО

Ноќно неограничено сурфање

+ 50GB интернет


Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

Телевизија
до 50 ТВ-канали

 

 

799 ден. / месечно


Vip Combo Box 4

100GB интернет
 

ПРОМОТИВНО

Ноќно неограничено сурфање

+ 50GB интернет


Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

Телевизија
до 50 ТВ-канали

до 2 мобилни линии во пакетот
избери тарифа:

1199 ден. / месечно


ЗАШТЕДА:
99 ден. / месечно
2376 ден. за 24 месеци

По надминување на вклучениот интернет, брзината се намалува на 756Kbps.
Услугите интернет и фиксна телефонија преку Vip Combo Box може да се користат само на адресата пријавена од корисникот. Понудата важи со договор склучен на 24 месеци. 

Тарифата Vip Neo S вклучува неограничени разговори кон сите национални мрежи и 500MB 4G интернет. Доколку имате различни потреби за мобилна комуникација, може да изберете Vip Neo тарифа што Вам најмногу Ви одговара. Со тарифниот модел Vip Combo Box 4 може да изберете до 2 мобилни линии со попуст на претплатата.

Ноќното сурфање му овозможува на корисникот да користи бесплатен неограничен интернет во периодот од полноќ до шест часот наутро (од 00:00 до 06:00 часот).

Дополнителен интернет пакет

Интернет пакет
50GB интернет
со брзина 20 Mbps

ПРОМОТИВНО

Ноќно неограничено сурфање
од 00:00h до 06:00h
299 ден./месечно

За активација јавете се на 077 1234 или повелете во продажен салон.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.

Дополнителен ТВ-приклучок може да се активира за само 99 ден./месечно.

Листа на ТВ-канали и дополнителни пакети