Vip Комбо 4

Направете го својот Vip Kombo 4 пакет, комбинација од Вашите мобилни и фиксни услуги и заштедете.

ПРОМОТИВНО: Со секој нов или со обновен договор за Vip Комбо, ги добивате пакетот Pink со 27 ТВ-канали и пакетот Balkan+ со 11 ТВ-канали, 1 месец бесплатно.

Vip Combo 4S

Неограничен интернет
до 30/1 Mbps (download/upload)

до 80 ТВ канали
1 ТВ приклучок

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

до 2 мобилни линии во пакетот
избери тарифа:

1299 ден. / месечно


ЗАШТЕДА:
149 ден. / месечно
3576 ден. за 24 месеци

Vip Combo 4M

Неограничен интернет
до 50/3 Mbps (download/upload)

до 140 ТВ канали
1 ТВ приклучок

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

до 2 мобилни линии во пакетот
избери тарифа:

1999 ден. / месечно


ЗАШТЕДА:
398 ден. / месечно
9552 ден. за 24 месеци

Vip Combo 4L

Неограничен интернет
до 100/5 Mbps* (download/upload)

до 170 ТВ канали
2 ТВ приклучоци

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

до 3 мобилни линии во пакетот
избери тарифа:

2599 ден. / месечно


ЗАШТЕДА:
598 ден. / месечно
14352 ден. за 24 месеци

*Во реоните со LAN покриеност максималната брзина изнесува 60 Mbps.

Дополнителен ТВ-приклучок може да се активира за само 99 ден./месечно.
Листа на ТВ-канали и дополнителни пакети

За локациите каде што нема кабелска достапност, одберете некоја од понудите на Vip Комбо Lite.

Пакетите може да ги нарачате со бесплатно јавување на 0800 78 787 или онлајн.

Vip Family Комбо 4

Изберете пакет Vip Комбо 4 со интерактивна телевизија, интернет, фиксна и мобилна линија од новите Vip Family тарифи и заштедете.

ПРОМОТИВНО: Со секој нов или со обновен договор за Vip Комбо, ги добивате пакетот Pink со 27 ТВ-канали и пакетот Balkan+ со 11 ТВ-канали, 1 месец бесплатно.

Vip Family Combo 4S

Неограничен интернет
до 30/1 Mbps (download/upload)

до 80 ТВ канали
(до 15 HD)
1 ТВ приклучок

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

2 мобилни линии во пакетот
Vip Family Hype
Vip Family Hero

1947 ден. / месечно


Vip Family Combo 4M

Неограничен интернет
до 50/3 Mbps (download/upload)

до 140 ТВ канали
(до 20 HD)
1 ТВ приклучок

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

2 мобилни линии во пакетот
Vip Family Hero
Vip Family Hero

2257 ден. / месечно


Vip Family Combo 4L

Неограничен интернет
до 100/5 Mbps* (download/upload)

до 170 ТВ канали
(до 30 HD)
2 ТВ приклучоци

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

2 мобилни линии во пакетот
Vip FamilyHero+
Vip FamilyHero+

3397 ден. / месечно


*Во реоните со LAN покриеност максималната брзина изнесува 60 Mbps.

Одберете една од предложените комбинации за Vip Combo 4 или направете своја комбинација за секој член на семејството да добие тоа што сака.

Дополнителен ТВ-приклучок може да се активира за само 99 ден./месечно.
Листа на ТВ-канали и дополнителни пакети

За локациите каде што нема кабелска достапност, одберете некоја од понудите на Vip Family Комбо Lite.

Пакетите може да ги нарачате со бесплатно јавување на 0800 78 787 или онлајн.

Vip Комбо 4 Lite

Направете го својот Vip Kombo 4 Lite пакет, комбинација од Вашите мобилни и фиксни услуги и заштедете.

Vip Combo 4 Lite S

Неограничен интернет
до 6/1 Mbps (download/upload)

до 50 канали
1 ТВ приклучок

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

до 2 мобилни линии во пакетот
избери тарифа:

1299 ден. / месечно


ЗАШТЕДА:
149 ден. / месечно
3576 ден. за 24 месеци

Vip Combo 4 Lite M

Неограничен интернет
до 10/1 Mbps (download/upload)

до 60 ТВ канали
1 ТВ приклучок

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

до 2 мобилни линии во пакетот
избери тарифа:

1999 ден. / месечно


ЗАШТЕДА:
398 ден. / месечно
9552 ден. за 24 месеци

За уште поголема заштеда, имате целосна слобода за секоја од мобилните линии од Вашиот пакет Vip Комбо 4 Lite да изберете тарифа Vip Mobile што најмногу Ви одговара.
Дополнителен ТВ-приклучок може да се активира за само 99 ден./месечно.
Листа на ТВ-канали и дополнителни пакети

Јавете се на бесплатниот број 0800 78 787 и нарачајте ја Вашата комбинација или направете онлајн нарачка.

Vip Family Комбо 4 Lite

Изберете пакет Vip Комбо 4 со телевизија, интернет, фиксна и мобилна линија од новите Vip Family тарифи и заштедете.

Vip Family Combo 4 Lite S

Неограничен интернет
до 6/1 Mbps (download/upload)

до 50 канали
1 ТВ приклучок

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

2 мобилни линии  во пакетот
Vip Family Hype
Vip Family Hero

1947 ден. / месечно


Vip Family Combo 4 Lite M

Неограничен интернет
до 10/1 Mbps (download/upload)

до 60 ТВ канали
1 ТВ приклучок

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

2 мобилни линии во пакетот
Vip Family Hero
Vip Family Hero

2257 ден. / месечно


Одберете една од предложените комбинации за Vip Combo 4 Lite или направете своја комбинација за секој член на семејството да добие тоа што сака.
Дополнителен ТВ-приклучок може да се активира за само 99 ден./месечно.
Листа на ТВ-канали и дополнителни пакети

Нарачате на бесплатниот број 0800 78 787 или онлајн.