Vip Комбо 3

Изберете пакет Vip Комбо 3 со телевизија, интернет и фиксна линија што најмногу одговара за Вашиот дом.

ПРОМОТИВНО: Со секој нов или со обновен договор за Vip Комбо, ги добивате пакетот Pink со 27 ТВ-канали и пакетот Balkan+ со 11 ТВ-канали, 1 месец бесплатно.

Vip Combo 3S

Неограничен интернет
до 30/1 Mbps (download/upload)

до 80 ТВ канали
1 ТВ приклучок

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

999 ден. / месечно

Vip Combo 3M

Неограничен интернет
до 50/3 Mbps (download/upload)

до 140 ТВ канали
1 ТВ приклучок

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

1.299 ден. / месечно

Vip Combo 3L

Неограничен интернет
до 100/5 Mbps* (download/upload)

до 170 ТВ канали
2 ТВ приклучоци

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

1.699 ден. / месечно

*Во реоните со LAN покриеност максималната брзина изнесува 60 Mbps.

Дополнителен ТВ-приклучок може да се активира за само 99 ден./месечно.
Листа на ТВ-канали и дополнителни пакети

За локациите каде што нема кабелска достапност, одберете некоја од понудите на Vip Комбо Lite.

Пакетите може да ги нарачате со бесплатно јавување на 0800 78 787 или онлајн.

Vip Комбо 3 Lite

Vip Комбо Lite пакетите овозможуваат комплетна забава за Вашиот дом дури и кога на Вашата локација нема кабелската покриеност.

Vip Combo 3 Lite S

Неограничен интернет
до 6/1 Mbps (download/upload)

до 50 канали
1 ТВ приклучок

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

999 ден. / месечно

Vip Combo 3 Lite M

Неограничен интернет
до 10/1 Mbps (download/upload)

до 60 ТВ канали
1 ТВ приклучок

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

1.299 ден. / месечно

Дополнителен ТВ-приклучок може да се активира за само 99 ден./месечно.
Листа на ТВ-канали и дополнителни пакети

Пакетите може да ги нарачате со бесплатно јавување на 0800 78 787 или онлајн.