Vip Net Lite


Одберете Vip Net Lite и добијте неограничен интернет со стабилна брзина за Вашиот дом, која не зависи од кабелската достапност на Вашата локација. 

  Vip Net Lite S
Месечна претплата ден./месечно 599 ден.
Интернет
Вклучен сообраќај Неограничен
Интернет брзина (download/upload) до 10/1 Mbps

Тарифниот модел Vip Net Lite S e достапен само со договорна обврска на 24 месеци.


Која технологија се користи во Vip Net Lite пакетите?
Потребни документи - тука.