Cупербрз интернет во вашиот дом

Ви ги претставуваме новите Vip Net пакети со кои добивате неограничен интернет со одлични брзини за Вашиот дом. Изберете го пакетот што најмногу Ви одговара и уживајте во сурфањето.

  Vip Net S Vip Net M
*Во реоните со LAN покриеност максималната брзина изнесува 60 Mbps.
Месечна претплата ден./месечно 599 ден. 899 ден.
Интернет
Вклучен сообраќај Неограничен Неограничен
Интернет брзина (download/upload) до 30/1 Mbps до 100/3 Mbps*

Понудата за Vip Net пакетите со наведени интернет брзини е достапна во Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Куманово, Велес, Кочани, Штип, Радовиш и во Прилеп, на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

Проверете дали постои кабелска достапност - тука, со внесување на Вашата адреса.

За локациите каде што нема кабелска достапност, одберете некоја од понудите на Vip Net Lite.
дознај повеќе

За повеќе информации јавете се на 077 1234.