Продолжете да уживате!
HBO GO® цела година бесплатно
со Vip Постпејд
10GB интернет
Vip Neo M
image-1 image-2 image-3

Највозбудливите филмски содржини сега и на Вашиот смартфон. Изберете Vip Neo M, активирајте електронска сметка и уживајте во HBO GO® каде и да сте, сега 12 месеци вклучен во претплатата.

За уште повеќе онлајн дружење, добивате и двојно повеќе интернет засекогаш.

Изберете Vip Neo М, заедно со нов смарт-телефон по супер цена.

Vip Neo M

Разговори и SMS

  • Неограничени минути и SMS кон сите национални мрежи

Интернет

  • 5GB
    10GB
  • 4G интернет

HBO GO®

  • 12 месеци вклучен во претплатата
799 ден./месечно

Доколку веќе сте корисник на Vip Постпејд мобилна линија и во промотивниот период активирате дополнителна Vip Neo линија, ќе добиете и дополнителни 1.000 денари попуст за нов телефон. Дополнителниот попуст за нов телефон важи за физички лица, кои ќе склучат нов договор на 24 месеци, а чија постојна мобилна линија е со најмалку 3 месеци до истек на договорот. Разгледајте ги сите телефони од нашето портфолио.

Побрзајте, количините се ограничени.

За да проверите како да се регистрирате за услугата HBO GO кликнете тука.

Доколку Ви треба повеќе интернет, може да активирате дополнителен интернет-пакет.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.


Понудата важи за нови и за постојни корисници, со избор на тарифен модел Vip Neo M/L/XL или Vip Spirit, со склучување нов или со обнова нa договор на 24 месеци.

Еднократниот надоместок за активација на тарифен модел е 59 денари по линија. Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, а за национален интернет е 1KB. При користење на услугата HBO GO® преку мобилна мрежа, истата ќе го користи интернетот вклучен во тарифата и во дополнителните пакети.

По истек на промотивниот период од 12 месеци, HBO GO® автоматски ќе се деактивирa.