Vip Комбо
пакет за целото семејство

Vip Комбо е комплетна забава за Вашиот дом. Со новите пакети Vip Combo Neo добивате:

 • телевизија каде и да сте со Vip NOW,
 • најголем избор на HD-телевизиски канали, со најбогата филмска содржина,
 • интернет за Вашиот дом со брзини до 100Mbps,
 • бесплатна фиксна линија со неограничени разговори кон сите национални фиксни мрежи и
 • до 3 мобилни линии со дополнителен попуст на претплатата.

Vip Combo Neo 4

пакети со телевизија, интернет, фиксна и мобилна линија

Vip Combo Neo 4S

Интерактивна телевизија

 • Vip Видеотека
  бесплатно 3 месеци
 • до 90 канали
  (до 15 HD)
 • Вклучен ТВ-пакет: Sport

1 ТВ-приклучок


Неограничен интернет

 • 30/1 Mbps

 • Бесплатна фиксна линија со неограничени разговори кон сите фиксни мрежи

1 мобилна линија

 • Vip Neo S
 • Vip NOW бесплатно телевизија каде и да сте
1.299 ден./месечно
Vip Combo Neo 4M

Интерактивна телевизија

 • Vip Видеотека
  бесплатно 3 месеци
 • до 130 канали
  (до 20 HD)
 • Вклучен ТВ-пакет: Cinestar Premiere, Balkan 8+ или Digitalb Start

2 ТВ-приклучоци


Неограничен интернет

 • 50/3 Mbps

 • Бесплатна фиксна линија со неограничени разговори кон сите фиксни мрежи

2 мобилни линии

 • Vip Neo M
 • Vip NOW бесплатно телевизија каде и да сте
2.399 ден./месечно
Vip Combo Neo 4L

Интерактивна телевизија

 • Vip Видеотека
  бесплатно 24 месеци
 • до 150 канали
  (до 30 HD)
 • Вклучен ТВ-пакет: HBO Premium, Cinestar Premiere, HD Max, Balkan 8+ или Digitalb Family

2 ТВ-приклучоци


Неограничен интернет

 • 100/5 Mbps

 • Бесплатна фиксна линија со неограничени разговори кон сите фиксни мрежи

2 мобилни линии

 • Vip Neo M
 • Vip NOW бесплатно телевизија каде и да сте
2.799 ден./месечно

Одберете една од предложените комбинации за Vip Combo Neo 4 или направете своја комбинација со тарифниот модел за мобилна линија што веќе го имате и искористете ја можноста да заштедите и да добиете одлична забава за секој член на Вашето семејство!

Валидност на понудата

Понудата важи за сите нови и за постојни корисници, со избор на Vip Combo Neo пакет со склучување нов или со обнова на договор на 24 месеци. Понудата за пакетите Vip Combo Neo со наведени интернет-брзини и број на ТВ-канали е достапна во Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Куманово, Велес, Кочани, Штип, Радовиш и во Прилеп, на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

Комлетна забава
каде и да сте со
Vip Combo Neo

Интерактивна телевизија - бесплатно со Vip Комбо

Со Vip Комбо нема да пропуштите ниту момент од Вашата омилена серија или филм затоа што добивате и интерактивна телевизија.
Интерактивната телевизија Ви овозможува:

 • Паузирање,
 • Гледање емитувана ТВ-програма од почеток,
 • Снимање ТВ-програма во живо,
 • Информации за ТВ-програмата,
 • Емитувана програма до 50 ТВ-канали, 7 дена наназад,
 • Родителска заштита.

Интерактивната телевизија е достапна во Скопје, Битола, Гостивар, Куманово, Велес, Кочани, Радовиш и во Прилеп, на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

Vip NOW – телевизија каде и да сте

Со услугата Vip NOW, можете лесно и едноставно да следите сè што Ве интересира на ТВ, директно на Вашиот мобилен, таблет или компјутер. Регистрирајте се на www.vipnow.mk, преземете ја апликацијата која е достапна за Android и за iOS и добијте:

 • 40 ТВ-канали во живо, вклучувајќи и Cinestar TV, Cinestar Action & Thriller, Sport Klub 1, 2, 3 и RTL - ТВ-распоред за 7 дена наназад и 3 дена однапред,
 • Емитувана програма за изминатите 7 дена на сите ТВ-канали,
 • Снимање содржина во времетраење до 10 часа,
 • Vip NOW Видеотека со неограничено гледање на достапните содржини.

За повеќе информации, посетете ја веб страницата www.vipnow.mk