Vip for the youngest

10/06/2019

Successfully completed second cycle of the educational programme

read more

Уште една успешна приказна на Code App Level Up 5

23/04/2019

Заврши уште едно издание на Code App Level Up 5: Startup Edition Powered by Vip...

read more

Vip becomes A1 in the course of 2019

03/04/2019

Back in 2017, the A1 Telekom Austria Group announced its decision to gradually roll-out the strong and powerful brand A1...

read more

Vip воведува Smart Home

26/03/2019

Иновативно решение за автоматизација на домот 

read more

Нова промотивна понуда од Vip

21/03/2019

Неограничен мобилен интернет за омилените социјални мрежи

read more

Vip воведува дигитална платформа наменета за сите деловни корисници

19/03/2019

Со цел засилување на процесот на дигиталната трансформација во општеството, телекомуникациската компанија Vip оди чекор понапред...

read more

Вип ја одржа втората годишна конференција „Women in Digital“ 

13/03/2019

Еволуцијата на менталниот склоп е клучна за дигитализацијата во бизнисот и општеството

read more