Известување

19/04/2019

Hа 22.04.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство...

read more

Известување

16/04/2019

Hа 14.04.2019г. поради технички проблем, дојде до деградација на услуги кај дел од корисниците на мобилни услуги...

read more

Известување за корисниците кои следат телевизија преку ДВБ-Т дигиталната платформа на Вип

16/04/2019

Заради реализирање на вториот дел од процесот на дигитализација кој предвидува ослободување на фреквенциите...

read more

Известување

14/04/2019

Hа 14.04.2019г. поради глобален проблем на социјалните мрежи Instagram и Facebook и апликацијата Whats app, дојде до неочекуван прекин...

read more

Известување

10/04/2019

Hа 9.04.2019г. поради технички проблем, дојде до неочекуван прекин на услугите кај припејд корисниците...

read more

Известување

08/04/2019

Поради оштетен оптички кабел, дојде до неочекуван прекин/деградација на услугите во градот Кочани...

read more

Известување

01/04/2019

Hа 03-04.04.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство...

read more

Известување

25/03/2019

Hа 27.03.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство...

read more

Известување

25/03/2019

Hа 24.03.2019г. поради оштетен оптички кабел, дојде до неочекуван прекин на на фиксните услуги, фиксната телефонија, интернет и телевизија...

read more

Известување

22/03/2019

Вип ги известува своите корисници дека на 26.03.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство

read more

Известување

18/03/2019

Hа 17.03.2019г. поради проблем со оптички рисивер, дојде до неочекуван времен прекин на фиксните услуги, фиксната телефонија, интернет и телевизија кај корисниците на DOCSIS технологија во делови од општина Карпош...

read more

Известување

15/03/2019

На 18 и 20 Март 2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство...

read more

Известување

07/03/2019

Hа 08.03.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство...

read more

Известување

06/03/2019

Hа 10.03.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство...

read more

Известување

20/02/2019

На 21.02.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство...

read more