Известување

03/06/2019

Вип ги известува своите корисници дека на 05.06.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците во Дебреште, Лажани, Ропотово и Долнени (Прилепско). Можните прекини се предвидени во периодот од 09:00 часот до 20:00 часот. Однапред се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.

Back