Известување

27/05/2019

Вип ги известува своите корисници дека на 30.05.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците во Градец, Неготино, Врапчиште и Дебреше (Полошко). Можните прекини се предвидени во периодот од 09:00 часот до 20:00 часот. Однапред се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.
 

Back