Известување

27/05/2019

Вип ги известува своите корисници дека на 29.05.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците во Камењане (Тетовско). Можните прекини се предвидени во периодот од 10:00 до 16:00 часот. Однапред се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.
 

Back