Известување

14/05/2019

Вип ги известува своите корисници дека на 16.05.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците во Македонски Брод, Самоков, Манастирец, Пласница и Вранештица. Можните прекини се предвидени во периодот од 11:00 часот до 14:00 часот. Однапред се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.

Back