Известување

09/08/2019

Вип ги известува своите корисници дека на 14.08.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците во Белчишта и Издеглавјеa...

read more

Известување

09/08/2019

Вип ги известува своите корисници дека на 13.08.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците во Дебар...

read more

Известување

09/08/2019

Вип ги известува своите корисници дека на 13.08.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците во близина на Ramstore Mall...

read more

Известување

07/08/2019

Вип ги известува своите корисници дека на 09.08.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците во Бутел и Чаир...

read more

Известување

30/07/2019

Вип ги известува своите корисници дека на 31.07.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците во Прилеп...

read more

Известување

26/07/2019

Вип ги известува своите корисници дека на 30.07.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците во Автокоманда и Чаир...

read more

Известување

25/07/2019

Вип ги известува своите корисници дека на 31.07.2019 се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците во...

read more