Vip на Дигиталниот Самит на земјите од Западен Балкан 2018

19 April, 2018

Вип со задоволство го објавува учеството на Првиот дигитален самит на земјите од Западен Балкан што се одржува во Скопје од 18 -19 април, 2018г.

Back