Кариера во one.Vip


Ние постојано бараме талентирани и енергични луѓе со позитивен став, кои се одлучни и решителни и кои сакаат да работат во динамична и меѓународна средина.

Доколку сакате да станете дел од тимот на оне.Вип, освен долунаведените вештини, треба да сте тимски играч со позитивен став, со високо ниво на интегритет и со умешност во обезбедувањето услуги за грижа за корисниците.

Доколку поседувате вештини и сакате да станете дел од тимот на оне.Вип, Ве молиме испратете Ваша биографија и писмо за мотивација на англиски јазик пополнувајќи ја подолу формата за апликација.

Ве молиме наведете го секторот за кој аплицирате во полето „subject" на електронската пошта.

Технички сектор – Oracle, PL SQL, Java, TIBCO, управување со проекти, способност да се работи под притисок и да се запазуваат кратки рокови.

Финансиски сектор – аналитички вештини, познавања за финансиско анализирање и финансиски изводи, искуство во финансиско анализирање и известување, напредни вештини во Excel, искуство во SAP, способност да се работи под притисок и да се запазуваат кратки рокови.

Маркетинг, продажба и услуги за корисници – искуство во работа со корисници, одлични вештини за продажба, извонредни комуникациски способности, способност да се работи под притисок, посветеност на решавање на задачи, напредни вештини во Excel, возачка дозвола од Б категорија (за работни места во Деловна продажба).

Течното познавање англиски јазик (писмен и устен) е задолжително за сите работни места во оне.Вип, заедно со познавања и/или заинтересираност за комуникации.


Што Ви нудиме ние?

Работа во меѓународна средина

Ви нудиме средина во која се почитува и се наградува квалитетот, во која сите вработени се охрабруваат да ги развиваат своите таленти и интереси. Како член на Групацијата Телеком Австрија, на нашите вработени им нудиме можност да работат во меѓународна средина и да разменуваат знаења, искуства и најдобри практики со своите колеги во Групацијата.

Постојано напредување

Нашата компанија е посветена на постојано учење и развивање на своите вработени. Вработените се во центарот на нашиот динамичен бизнис и ние ја црпиме нашата конкурентна предност пред другите од вештините, способностите, флексибилноста и одговорноста на нашите вработени кон нашите клиенти. Затоа, на нашите вработени им даваме шанса за постојан раст и развој преку формални и неформални обуки, како и други алатки за напредување.


Аплицирајте и оставете го Вашето резиме доколку сакате да влезете во нашата база за потенцијални вработувања.
 

Sales Advisor (Tetovo)

Publish end date:  2019-05-05


Department Name: Other
City Tetovo

Job Description

Job Summary & Responsibilities

Customer acquisition and first line contacts to customers;
Sales of one.Vip’s products and services;
Achievement of planned Prepaid, Postpaid and other targets for the shop;
Achievement of planned sales volume of terminals and equipment;
Solving customer inquiries and complaints;
Ensuring high level of customer satisfaction according to one.Vip’s standard.

 


Requirements

Experience with customers;
In-depth knowledge of one.Vip’s products and services;
Advanced knowledge of telecommunications; 
Excellent negotiation skills;
Confident PC user (MS Office);
Fluency in English (oral and written);
Excellent communications and presentation skills in an international setting;
Flexible and solution-oriented;
Willing to continuously learn and adapt to new technologies;
Strong personal initiative;
Ability to excel under pressure, handle multiple priorities simultaneously and manage large workloads;
Team player with a sense of humor;
“Never give up” attitude.


Other job openings: