Кариера во one.Vip


Ние постојано бараме талентирани и енергични луѓе со позитивен став, кои се одлучни и решителни и кои сакаат да работат во динамична и меѓународна средина.

Доколку сакате да станете дел од тимот на оне.Вип, освен долунаведените вештини, треба да сте тимски играч со позитивен став, со високо ниво на интегритет и со умешност во обезбедувањето услуги за грижа за корисниците.

Доколку поседувате вештини и сакате да станете дел од тимот на оне.Вип, Ве молиме испратете Ваша биографија и писмо за мотивација на англиски јазик пополнувајќи ја подолу формата за апликација.

Ве молиме наведете го секторот за кој аплицирате во полето „subject" на електронската пошта.

Технички сектор – Oracle, PL SQL, Java, TIBCO, управување со проекти, способност да се работи под притисок и да се запазуваат кратки рокови.

Финансиски сектор – аналитички вештини, познавања за финансиско анализирање и финансиски изводи, искуство во финансиско анализирање и известување, напредни вештини во Excel, искуство во SAP, способност да се работи под притисок и да се запазуваат кратки рокови.

Маркетинг, продажба и услуги за корисници – искуство во работа со корисници, одлични вештини за продажба, извонредни комуникациски способности, способност да се работи под притисок, посветеност на решавање на задачи, напредни вештини во Excel, возачка дозвола од Б категорија (за работни места во Деловна продажба).

Течното познавање англиски јазик (писмен и устен) е задолжително за сите работни места во оне.Вип, заедно со познавања и/или заинтересираност за комуникации.


Што Ви нудиме ние?

Работа во меѓународна средина

Ви нудиме средина во која се почитува и се наградува квалитетот, во која сите вработени се охрабруваат да ги развиваат своите таленти и интереси. Како член на Групацијата Телеком Австрија, на нашите вработени им нудиме можност да работат во меѓународна средина и да разменуваат знаења, искуства и најдобри практики со своите колеги во Групацијата.

Постојано напредување

Нашата компанија е посветена на постојано учење и развивање на своите вработени. Вработените се во центарот на нашиот динамичен бизнис и ние ја црпиме нашата конкурентна предност пред другите од вештините, способностите, флексибилноста и одговорноста на нашите вработени кон нашите клиенти. Затоа, на нашите вработени им даваме шанса за постојан раст и развој преку формални и неформални обуки, како и други алатки за напредување.


Аплицирајте и оставете го Вашето резиме доколку сакате да влезете во нашата база за потенцијални вработувања.
 

Core Network Intern

Publish end date:  2019-04-25


Department Name: Other
City Skopje

Job Description

Are you a high technology-oriented person looking for opportunity to kick-start your career in a field of Telecommunications and ICT?

You are ambitious, proactive and highly motivated, eager for knowledge and constant improvement?

We have a perfect job for you!

We are looking for highly motivated Core Network Intern to join our Core Network Development Team, working with leading Telecommunications and ICT technologies.

We offer exciting challenges, excellent team environment, on job-training possibilities and career opportunities in one of the most expanding businesses.

 

DUTIES AND RESPONSIBILITIES

Support planning and contribute in development of area in Mobile Voice and Data Network

Following utilization, load, KPIs and performance of systems in Core Network, efficiently manage capacity requirements

Participating in Core Network projects, in current, and future technologies: 3G/4G/5G, Virtualization

Participating in design, solution and implementation in the network, of new innovative services from one.Vip portfolio

 

REQUIREMENTS AND QUALIFICATIONS

University degree in telecommunications or student;

Knowledge in Mobile network protocols, IP Networking, Linux is nice to have, but not a must;

Proficient in oral and written English;

Strong verbal and written communication skills;

Team player and willingness for constant learningOther job openings: