Активни броеви за донации


За лекување на: Број за донација Активен до
Борјан Гигов 143 471 14.05.2019
Мирослав Николовски 143 467 11.05.2019
Филип Петрушевски 143 489 08.05.2019
Лидија Ристевска 143 474 07.05.2019
Момир Николоски 143 462 05.05.2019
Снежана Караџовска 143 478 17.04.2019
Лука Јовановски 143 479 17.04.2019
Мелани Иљачева 143 470 04.04.2019
Драгана Малкиќ 143 465 28.03.2019
Леонид Јовановски 143 486 25.03.2019
Петар Крстески 143 461 12.03.2019
Ивана Атанасовска 143 488 05.03.2019
Борче Цветановски 143 485 20.02.2019
Славица Тодоровска 143 483 13.02.2019
Нина Димитриевска 143 469 02.03.2019
Кристијан Андреев 143 463 09.04.2019
Ирена Танчева 143 500 04.03.2019
Никола Буковски 143 476 21.03.2019
Јована Станковска 143 482 08.03.2019
Никола Новоселски 143 475 16.02.2019
Марга Велеска 143 487 07.05.2019
Јовица Блажевски 143 466 07.05.2019
Биљана Костова 143 473 30.04.2019
Стефан Ивановиќ 143 460 05.05.2019

Организации Број за донација Активен до
ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ХУМАНО-ОПШТЕСТВЕН РАЗВОЈ "ПРОЕКТ СРЕЌА" 143 550 09.04.2019
Црвен Крст на РМ 143 400 неограничено
Црвен Крст на Град Скопје 143 300 неограничено
Национална мрежа против насилство врз жени и семејно насилство – Глас против насилство 143 477 01.03.2019